Ora ROMANIEI (Bucuresti, GMT+2)

Шукати в цьому блозі

понеділок, 4 січня 2010 р.

Viitoarele alegeri prezidenţiale vor fi foarte complicate

Preşedintele Ucrainei, Viktor Iuşcenko, pronostichează că după alegerile prezidenţiale din ianuarie 2010 vor fi introduse amendamente la Constituţie şi vor avea loc alegeri parlamentare.
Despre aceasta el a  declarat în timpul prelegerii sale privind situaţia internaţională a Ucrainei în faţa cadrelor didactice şi studenţilor de la Institutul kievean pentru relaţii internaţionale. În opinia lui Viktor Iuşcenko, viitoarele alegeri prezidenţiale vor fi foarte complicate, deoarece în primul rând, cetăţenii vor trebui să aleagă cursul pe care va înainta Ucraina, şi numai după aceasta vor face alegerea persoanelor concrete. Noi trebuie să mergem acasă, în Europa, a spus şeful statului. Totodată Preşedintele a menţionat, că alegând, cetăţenii ucraineni riscă să piardă  valorile democratice obţinute până acum, afară de aceasta – renunţarea la cursul de integrare euroatlantică. Viktor Iuşcenko n-a exclus că pot fi încălcate înţelegerile cu Rusia privind aflarea Flotei ei de la Marea Neagră pe teritoriul Ucrainei.
 

Президент України Віктор Ющенко, pronostichează, що після президентських виборів в січні 2010 року будуть внесені поправки до Конституції і парламентські вибори будуть проведені.
Про це він сказав під час своєї лекції про міжнародне становище України до викладачів і студентів Київського інституту міжнародних відносин. На думку Віктора Ющенка, майбутні президентські вибори буде дуже складно, тому що по-перше, люди повинні будуть вибрати курс, який буде представляти Україну, і після цих виборів люди будуть бетон. Ми повинні повернутися додому, в Європі, заявив. Крім того, президент сказав, що при виборі українських громадян, ризикують втратити демократичних цінностей, отриманих до теперішнього часу з нього - відмовитися від євро-атлантичної інтеграції. Віктор Ющенко не виключив, що можуть бути порушені угоди з Росією про пошук свого Чорноморського флоту на українській території.

1 коментар:

  1. Позиція комуністів до різних опозиційних партій



    Після того, як сказано в главі II, комуністичні позиції сторін до праці вже створена, тобто cartiştii позиції в Англії і аграрна реформа виступає з усієї Північної Америки, є самоочевидним.

    Комуністам боротьбу за досягнення цілей і безпосередні інтереси робітничого класу, але вони також є майбутнім рухом у русі діє. У Франції комуністи вступила в Соціалістичну партію democrat1) проти консервативної та радикальної буржуазії, але через неї без шкоди для свого права бути критично до фраз і ілюзій, які мають своє походження в революційних традицій.

    У Швейцарії радикалів вони підтримують, не випускаючи з виду, що партії, але складається з суперечливих елементів у Демократичної Соціалістичної партії, французька сенсу, радикальний буржуазної партії.

    Поляки, комуністи підтримують партію, яка вважає, аграрна революція як умову для національного визволення, що партія, яка була душею повстання Кракові в 1846 році [1].

    У Німеччині, коли буржуазія революційний підхід, боротьба Комуністичної партії з нею проти абсолютної монархії, феодального землеволодіння і дрібно-духом буржуазним.

    Ні момент партія продовжує розвивати поінформованість серед працівників як більш чітко ворожих антагонізм між буржуазією і пролетаріатом, щоб німецькі робітники можуть відразу перетворення соціальних та політичних умов, які повинні принести панування середнього класу в так багато зброї проти буржуазії, наприклад, після повалення реакційних класів в Німеччині відразу ж почати боротьбу проти самої буржуазії.

    Німецька комуністів звертаючи уваги перш за все тому, Німеччини напередодні буржуазної революції і революції, що він буде виконувати в умовах, в цілому, до європейської цивілізації, з набагато більш розвиненим пролетаріатом, ніж століття Англія сімнадцятого століття і Франції у вісімнадцятому столітті німецьким буржуазної революції і, отже, може бути тільки прямим прологом пролетарської революції.

    Одним словом, комуністи всюди підтримують всякий революційний рух, спрямований проти існуючого політичного та соціального ладу.

    У всіх цих рухах вони висувають на перший план, основною проблемою руху, питання про право власності, незалежно від форми більш-менш розвиненою, що вона є.

    Нарешті, комуністи всієї кампанії Союзу і взаєморозуміння між демократичними партіями всіх країн.

    Комуністи, щоб приховати свою відразу погляди і наміри. Вони відкрито заявляють, що їх цілі можуть бути досягнуті тільки шляхом насильницького doborîrea всієї соціальної системи до цих пір. Нехай панівні класи здригаються перед комуністичної революції. Пролетарі не втратити в цій революції, ніж ланцюги. Вони весь світ.

    Пролетарі всіх країн, єднайтеся!

    ВідповістиВидалити